Veel gestelde vragen

Vragen? Hier vind je wellicht de antwoorden:

1Wat is de levertijd?
De levertijd is 2 werkdagen. Je kunt tijdens het bestellen ook zelf aangeven op welke datum je het starterspakket wilt ontvangen. Dit kun je bij het tekstveld 'Opmerkingen' aangeven. Bestel je op vrijdag dan is de eerst mogelijke levering op dinsdag.
2Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Mister Vino maakt gebruik van de Mollie betaalmaatschappij, dit is de payment service provider die de betalingen voor mij afhandelt. Je kunt betalen met de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL: Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
  • Creditcard: Betaal met Mastercard, Visa en American Express.
  • Bancontact/Mister Cash (voor klanten uit België): Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  • Bankoverschrijving: Via je eigen vertrouwde bankomgeving kan je de betaling aan mij voldoen. Je krijgt na het plaatsen van de bestelling een instructiescherm te zien met hierop de bankrekening en betaalomschrijving. Deze instructie krijg je ook gemaild, zodat je eventueel op een ander tijdstip de betaling kunt voldoen.

3Bij wie reken ik af?

Mister Vino staat bij de KvK geregistreerd. Hieronder vind je de volledige bedrijfsgegevens:

Mister Vino
KvK nummer: 54208947

4Wat gebeurt er bij schade aan één van de producten?

De koper geeft Mister Vino de toestemming om op te treden als tussenpersoon tussen de koper en de respectievelijke vervoersmaatschappijen (post / pakketdienst). Bij beschadigde levering moet de klant altijd voorbehoud maken op het transportdocument. Eventuele klachten betreffende leveringen zijn enkel geldig indien schriftelijk binnen 48 uren na levering gemeld.

5Kan ik de startset retourneren?

Mocht het pakket niet aan je verwachting voldoen, dan kun je deze retour zenden. Voorwaarden zijn dan wel:

1. Je hebt het artikel niet langer dan 7 dagen in huis
2. Het artikel is niet gebruikt
3. Kan in originele verpakking worden teruggestuurd
4. Je betaald zelf de retourkosten

Het retouradres is:
Mister Vino
Vlietskade 7006
4241 WR Arkel

Als je een pakket wilt retourneren neem dan eerst contact via webshop@mistervino.nl

6Hoe wordt er omgegaan met mijn privacy?

Alle informatie omtrent je privacy en hoe wij met je gegevens omgaan vind je in ons privacybeleid.

7Mijn vraag staat er niet bij

Mocht je nog vragen hebben m.b.t. de producten en / of levering, kun je contact opnemen via webshop@mistervino.nl of het contactformulier.

 

Deel de kunst van wijn maken met je vrienden en familie!