1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #57388 Reageer

    Fokko Kooij
    Gast

    Ik heb 6 weken de most van druiven in een met een waterslot afgesloten vat gedaan. Voedingszout toegevoegd en op 25 L druivensap 1 1/2 kg suiker. Na ongeveer 3 weken stopte het gisten, tenminste het borrelen stopt.
    Nu na 6 weken heb ik de wijn overgeheveld in een ander vat om dat vervolgens 4-6 weken te laten staan. Ik heb wat van de wijn geproefd. Het smaakte redelijk zuur. Heb iok er te weinig suiker bijgedaan? Wordt de wijn van het nagisten de komende 4 weken zoeter of moet ik er nog suiker bijdoen?
    Graag deskundig advies.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Wijn maken
Je informatie:




Pin It on Pinterest