5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Auteur
    Berichten
  • #775 Reageer

    Bert
    Gast

    Voorheen maakte ik wijn van drijven en verkreeg de most d.m.v. een sappan. De wijn is nooit lekker gelukt.
    Nu wil ik het proberen zoals Mister Vino het doet, dus persen. Mijn vraag is:
    kan je de most ook verkrijgen door een sapcentrifuge en klopt het dat de wijn middels de sappan niet lekker wordt?

    #776 Reageer

    mistervino
    Sleutelbeheerder

    Most vanuit een sappan heeft vaak een metaalachtige bijsmaak. Een sapcentrifuge is wel geschikt en heeft geen bijsmaak.

    #59752 Reageer

    B. Valkering
    Gast

    Goedemiddag,

    Ik heb sap van de stoomextracto. Hier wil ik wijn van maken. Heeft u een goed recept voor dit soort sap?

    Bijvoorbaat dank

    #59753 Reageer

    B. Valkering
    Gast

    In het verleden heb ik van extractor sap al eens wijn gemaakt, maar dat was niet te drinken. Met persen in een open vast ging beter, maar het zou toch moeten lukken met dit shirt sap!?

    #59754 Reageer

    B. Valkering
    Gast

    In het verleden heb ik van extractor sap al eens wijn gemaakt, maar dat was niet te drinken. Met persen in een open vat ging beter, maar het zou toch moeten lukken met dit soort sap!?

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Reageer op: Sapcentrifuge of sappan?
Je informatie:




Pin It on Pinterest