2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #854 Reageer

    Torenvlied
    Gast

    De citroenzuur, pecto enzymen, wijngist en de sulfiet zijn over datum, kan dat kwaad??

    met vriendelijke groet h. torenvlied

    #18041 Reageer

    Teunis
    Gast

    Citroenzuur op zichzelf is een middel om zaken langer houdbaar te maken, dus als het niet geklonterd is, is het mijns inziens geen probleem. Evenzo de gist, als het nog mooi korrelig is (bij korrelgist) of goed vloeibaar en homogeen (bij vloeibaar gist) lijkt het mij nog te gebruiken. Zelf gebruik ik altijd bakkersgist, dit gaat uit de zak in een grote afsluitbare pot en kan daar maanden of jaren in blijven….

    Pecto gebruik ik heel weinig, en gaat bij mij al jaren mee. Ik kijk niet naar een datum, maar naar het product zelf….

    Sulfiet gebruik ik NOOIT.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Houdbaarheid van producten
Je informatie:




Pin It on Pinterest